S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.
počítadlo.abz.cz

Dlouhodobá předpověď počasí

kalendář jmen


 

 

 


KONTAKTY

Mameradizvirata.com
K Lipám 294/24
190 00 Praha 9 - Střížkov
tel: +420 603 437 284, 224 910 444
napište nám
obchod@mameradizvirata.com
Na udané adrese je pouze sídlo,nikoliv výdej zboží

NOVINKY

arr3ZMĚNA PLATEBNÍCH MOŽNOSTÍ NEPŘEHLÉDNĚTE!VÁŽENÍ ZÁKAZNÍCI, rozhodli jsme se, vzhledem k blížícímu se předvánočnímu období, na dobu ode...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 55 Kč (2 EUR)
ptejte se na dostupnost
naše cena 200 Kč (8 EUR)
skladem-odeslání do 7 dnů
naše cena 55 Kč (2 EUR)
ptejte se na dostupnost

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 720 Kč (28 EUR)
ptejte se na dostupnost

ANKETA

Jak se Vám líbí nový design našich stránek

Velmi povedený 58% Dobrý, ale původní byl lepší 20% Nelíbí se mi 11% Nedokážu posoudit 11%

» OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

 

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ


Firma Alena Skálová, Mameradizvirata.com ( dále prodávající ) uchovává a zpracovává osobní údaje v souladu s nařízením EU 2016/679 o ochraně dat (GDPR) a se zákonem o ochraně osobních údajů č. 18/2018 Z.z.

Jaké osobní údaje od Vás shromažďujeme?
Abychom věděli správně určit Vaše přání a potřeby a následně je i korektně plnit, potřebujeme od Vás v některých případech Vaše osobní údaje. Shromážděné údaje jsou následně použity pro podporu zákaznického vztahu mezi Vámi a prodávajícím. Základním předpokladem pro získání jakýchkoliv informací je Vaše vyjádření souhlasu se zpracováním osobních údajů.
Údaje sbíráme od svých klientů vícero způsoby - při registraci nebo při objednávce. Jde hlavně o jméno a příjmení zákazníka, fakturační a dodací adresa, telefonní a e-mailový kontakt. Při každém kroku se řídíme platnou legislativou a všeobecnými obchodními podmínkami.
K čemu jsou tyto údaje potřebné?
Osobní údaje jsou v prvé řadě využívány pro elektronické vyřízení objednávky, realizaci dodávky, zúčtování plateb a s tím související komunikaci s Vámi. Dále ke tvorbě rozličných statistik, které jsou však využívány pouze pro interní účely. Prodávající se zároveň zavazuje, že Vaše osobní údaje nebudou vydány třetím stranám s výjimkou subdodavatelů a zprostředkovatelů, i to jen ty údaje, které jsou nezbytné pro úspěšné zrealizování objednávky a její dodávky.
Jak lze změnit, aktualizovat nebo odstranit osobní údaje?
Zákazníci mohou své osobní údaje kdykoli změnit nebo aktualizovat po přihlášení se do svého účtu nebo na základě písemné žádosti na e-mail mameradizvirata.com@seznam.cz. Zároveň, na písemnou žádost zákazníka budou osobní údaje z databáze vymazány a prodávající je nebude dále zpracovávat.
Co jsou cookies?
Cookie je malý textový soubor, který se přenáší z webové stránky a uloží se ve Vašem počítači nebo ve Vašem mobilním zařízení. Prodávající používá cookie soubory (tzv. cookies) s cílem zlepšit a zjednodušit vaši návštěvu na stránce www.mameradizvirata.com. Nepoužíváme je na uložení Vašich osobních informací a ani je neposkytujeme třetím stranám.
Na základě cookies získáváme údaje jako je celkový počet zákazníků a také se informujeme, zda jste již naši stránku navštívili. Takto také víme, jaké zboží na internetu nakupujete a můžeme Vám nabídnout produkt, který hledáte s akční cenou např. prostřednictvím newsletteru.
Soubory cookies můžete odmítnout nebo v případě potřeby vymazat. Pokyny, jak to udělat najdete v sekci „Nápověda“ Vašeho webového prohlížeče.

 

 

 



YjBkYTU