S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.
počítadlo.abz.cz

Dlouhodobá předpověď počasí

kalendář jmen


 

 

 


KONTAKTY

Mameradizvirata.com
K Lipám 294/24
190 00 Praha 9 - Střížkov
tel: +420 603 437 284, 603 536 765, 224 910 444
napište nám
info@mameradizvirata.com
Na udané adrese je pouze sídlo,nikoliv výdej zboží

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 55 Kč (2 EUR)
ptejte se na dostupnost
naše cena 390 Kč (15 EUR)
skladem-odeslání do 7 dnů
naše cena 399 Kč (16 EUR)
ptejte se na dostupnost

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 720 Kč (28 EUR)
ptejte se na dostupnost

ANKETA

Jak se Vám líbí nový design našich stránek

Velmi povedený 53% Dobrý, ale původní byl lepší 24% Nelíbí se mi 12% Nedokážu posoudit 10%

» OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ


 

Kupující souhlasí s tím, aby poskytnuté osobní údaje byly prodávajícím zpracovávány a uchovávány v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů (č. 101/2000 Sb.) za účelem plnění předmětu smlouvy. Kupující má právo být informován, jaké údaje o něm prodávající eviduje, a je oprávněn tyto údaje měnit, případně písemně vyslovit nesouhlas s jejich zpracováváním. Dozor nad ochranou osobních údajů vykonává Úřad pro ochranu osobních údajů.
Prodávající se zavazuje osobní údaje kupujícího neposkytnout jiným třetím subjektům než smluvnímu dopravci za účelem dodání zboží.
Prodávající je oprávněn zasílat kupujícímu vlastní obchodní sdělení, jen pokud si je kupující aktivně vyžádá, a to jen do doby, než kupující prodávajícímu sdělí, že zasílání chce ukončit.
Toto sdělení kupující může učinit na elektronickou adresu získanou v souvislosti s plněním smlouvy, aniž by mu tím vznikly jakékoliv náklady.

 

 



 

MWE2OD